Published On: vin, nov. 15th, 2019

Ionut, tanarul tatic din Braila a sfarsit pe o sosea din Spania, spulberat de o masina / Mesajul sfasietor al sotiei “Ai smuls o parte din mine”

Tanarul brailean, sofer de TIR  a murit, joi, in jurul orei pranzului, spulberat de o masina in Spania, in timp ce verifica o defectiune la camionul pe care il conducea. Circuland cu camionul sau pe R-3, in apropiere de Madrid, la kilometrul 4 a oprit pe banda de urgenta dupa ce a observat ca ceva nu este in regula la TIR. A coborat din cabina, si in acel moment un autoturism l-a lovit in plin. Din pacate, pentru Ionut nu s-a mai putut face nimic, desi salvatorii au incercat sa il resusciteze 40 de minute, scrie ultimahora.es.

Ionut a lasat in urma o sotie, si un copil de nici un an. Astazi, sotia indurerata a postat un mesaj sfasietor pe Facebook; “Sunt atat de aproape de tine si nu ma lasa sa te vad, sa te imbratisez, sa te sarut de ramas bun, nu mai pot tati! Unde ai plecat si ne-ai lasat! Ce facem noi acum fara tine. Ai smuls o parte din mine si te-ai dus! M-ai omorat si pe mine, ce ma fac ajuta-ma, da-mi un semn!”

Soferul autoturismului care i-a adus sfarsitul braileanului nostru a avut nevoie de consiliere psihologica, fiind in stare de soc.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>