Published On: lun, nov. 25th, 2019

Fetita de 10 ani torturata si violata de doua bestii, in cartierul Vidin / Detalii cutremuratoare

In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 01:00, politistii din Braila au fost sesizati de medicii de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, cu privire la faptul ca, o femeie, din municipiul Braila, s-a prezentat impreuna cu fiica sa, in varsta de 10 ani, pentru a fi consultata, sustinand ca minora a fost victima unei infractiuni de viol.
Din primele verificari, politistii au stabilit ca, in cursul zilei de 24 noiembrie, in jurul orei 18.30, in timp ce fetita se afla in cartierul Vidin, ar fi fost acostata de doi barbati necunoscuti si ademenita sa mearga intr-o locuinta din Braila. Aici, ar fi fost lovita si obligata sa intretina raporturi sexuale cu acestia. Doua ore a durat chinul fetei, dupa care a fost eliberata. Un martor care a gasit fetita intr-o stare deplorabila a ajutat-o sa ajunga la parintii sai. Speriata, mama fetei s-a prezentat la UPU Braila cu copila aflata inca in stare de soc, in jurul orei 23.00. Acolo au urmat o serie de investigatii, copila fiind supusa si unei interventii chirurgicale, de urgenta. Acum se afla sub supravegherea medicilor.
La scurt timp de la primirea sesizarii, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au reusit sa-i identifice si sa-i depisteze pe cei doi tineri, cu varste de 20 si 30 de ani, banuiti de comiterea faptei, care au fost condusi la sediul Politiei.
In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de viol, fiind continuate cercetarile, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>