Published On: mie, nov. 6th, 2019

Delincventa juvenila, in continua crestere in Braila / Masinile lasate nesecurizate au devenit un magnet pentru micii infractori

Ieri, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale au identificat trei minori, banuiti de savarsirea infractiunii de furt.

La data de 05 noiembrie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale i-au identificat pe doi minori, in varsta de 10 ani, din Braila, banuiti de comiterea a patru infractiuni de furt din autovehicule si o tentativa la furt din autovehicule.

In fapt, in perioada 28.08.2019 – 09.10.2019, cei doi minori ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unor vehicule ce erau parcate pe raza municipiului, profitand de faptul ca acestea erau inchise, dar neasigurate.

Prejudiciul, in valoare totala de 600 de lei, a fost recuperat partial, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si tentativa la furt.

De asemenea, politistii l-au identificat si pe un tanar, in varsta de 10 ani, din Braila, banuit ca, la data de 30.05.2019, in jurul orei 12:30, ar fi sustras o bicicleta ce era lasata nesupravegheata si neasigurata pe strada Galea Galati, in dreptul unei societati comerciale.

Prejudiciul a fost recuperat, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Azi-noapte, la ora 01:00, politistii au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca mai multi tineri incerca sa patrunda in incinta unei societati comerciale de pe Aleea Culturii.

Politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au procedat la perierea zonei, la scurt timp de la producerea evenimentului, reusind sa-i depisteze, pe strada Celulozei, pe cinci tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 26 de ani, in timp ce carau, in mai multe sacose din plastic, bunurile sustrase (produse industriale). La vederea autospecialelor de politie acestia au fugit, fiind insa prinsi de politisti si condusi la sediu pentru cercetari.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>