Published On: lun, nov. 4th, 2019

Caz revoltator intr-un liceu din Braila / Adolescent talharit chiar in curtea scolii

In ziua de 01.11.2019, politistii braileni i-au retinut pe doi tineri, banuiti de comiterea infractiunii de talharie.

La data de 01.11.2019, ora 07:45, politistii au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca doua persoane necunoscute, prin folosirea unor acte de violenta, i-au sustras telefonul mobil unui tanar de 18 ani, din localitatea Vadeni, in timp ce acesta se afla in curtea unui liceu din Braila, in zona intrarii.

La fata locului au fost identificati, de catre jandarmi, doi tineri din Braila, cu varste de 18 si 19 ani, banuiti de comiterea faptei. S-a procedat la controlul corporal al acestora, asupra unuia dintre ei fiind gasit telefonul in cauza.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca, inainte de comiterea acestei fapte, la ora 7:30, unul dintre cei doi banuiti i-ar fi sustras, in aceeasi zona, pe strada Plantelor, suma de 2 lei si trei tigari unui minor de 16 ani.

Cei doi braileni au fost condusi la sediul Politiei prentru cercetari, fata de ei fiind luata masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore.

In cursul zilei de sambata, 02.11.2019,  acestia au fost prezentati instantei de judecata, care a luat fata de ei masura arestarii preventive pentru 30 de zile, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

In cauza se desfasoara in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>