Published On: mar, nov. 26th, 2019

Cascadorie BRAILEANA pe podul de la Maracineni / Soferul a disparut “in ceata”

O masina marca Opel, cu numere de inmatrulare de Braila, a realizat in aceasta dimineata o cascadorie demna de filmul Fast and Furious, cascadorie care si pe Vin Diesel l-ar face invidios. Totul s-a petrecut in aceasta dimineata, in Buzau, pe podul de la Maracineni.

Aflat la volanul unui Opel cu numere de Braila, conducatorul auto a reusit performanta de a zbura cativa metri, dupa care s-a proptit fix intre un stalp metalic si malul de pamant de sub podul de la Maracineni.

Cel mai probabil soferul sau soferita a pierdut controlul volanului, pe carosabil existand urme de franare. In demersul acrobatic s-a urcat pe malul de pamant si a ramas cu masina blocata dupa stalp.

Soferul sau soferita a sters-o de la fata locului si nu se stie daca a suferit vatamari. Parti componente ale masinii au fost imprastiate pe carosabil.

Acum politia acheteaza modul in care braileanul a ajuns cu masina in acea pozitie si cauta sa identifice soferul devenit cascador fara voie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>