Published On: vin, nov. 8th, 2019

A fost nevoie ca Ana-Maria sa moara pentru ca Ministerul Sanatatii sa isi intoarca privirea spre Spitalul Judetean Braila

Ana-Maria a murit pe 3 noiembrie, lasand in urma multa durere dar si nenumarate semne de intrebare. Strigatul de disperare al brailenilor a ajuns la urechile Ministerului Sanatatii care a declarat ca va porni o ancheta la Spitalul Judetean Braila.

Victor Costache,  ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta  o actiune de control la Spitalul Judetean Braila, in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut.

Echipa de control va verifica respectarea calitatii actului medical pentru pacient, respectarea protocoalelor si a circuitului pacientului, conditiile igienico- sanitare, conform competentelor.

Concluziile actiunii de control vor fi facute publice.

Intre timp, aseara, zeci de braileni, prieteni ai familiei Ane-Maria dar si simpli cetateni revoltati de drama familiei Paduraru au protestat in fata Spitalului Judetean Braila. Brailenii au cerut DEMISIA tuturor celor ce se fac vinovati de moartea tinerei mamici de 19 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>