Published On: lun, nov. 4th, 2019

A aflat si Ponta: Mihai Tudose este tradator si mincinos!

Victor Ponta, presedintele Pro Romania a ripostat violent, dupa ce europarlamentarul Mihai Tudose a declarat ca ar trebui votat Guvernul Orban, in conditiile in care formatiunea condusa de Ponta decisese ca nu va face acest lucru. Declaratia lui Tudose n-ar fi trebuit sa-l surprinda pe Victor Ponta, cunoscut fiind caracterul politic si uman al lui Tudose si legaturile sale mai mult decat dubioase cu cercuri de afaceri romanesti si straine si cu serviciile de informatii. Cu toate acestea, Ponta a ramas acum doar sa-l ameninte pe Tudose cu excluderea si sa declare ca acesta a negociat cu sotul Olgutei Vasilescu pentru revenirea in PSD si in weekend cu Ludovic Orban.

“Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

“E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori! Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Chiar daca acum ProRomania este sub atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!”, a declarat Victor Ponta .

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>