Published On: vin, oct. 11th, 2019

Te lepezi de PS(atana)D? Ma lepad! Reactii la cald de la edilul Brailei, psd-ist in acte, dar cu suflet PRO ”Guvernul Dancila trebuia sa plece dupa alegerile europarlamentare”

Razvratire in pantecul PSD-ului! Te lepezi de PS(atana)D? Ma lepad! Votul a fost dat, motiunea a trecut, PSD a cazut, speranta de mai bine a ramas! Aceasta speranta de mai bine este strigata din toti plamanii pesedisti, la o prima radiografie, ai edilului Brailei. Dragomir i-a dat decisiva PSD-ului atacand “partidul mama” pana si in ultimul ceas al existentei sale la Guvernare.

Din punctul meu de vedere, Guvernul Dancila trebuia sa plece dupa alegerile europarlamentare. Daca a picat prin motiune, asteptam ca noile partide care au depus motiunea si au votat-o sa isi asume guvernarea, si astfel sa facem comparatia intre un guvern PSD si unul al celorlalte partide, cu Ludovic Orban prim-ministru. Eu nu am acordat un vot de incredere nici Guvernului Dancila si nu acord nici Guvernului Orban. Cu siguranta schimbari vor fi, dar ele pot fi mai rele decat cele actuale. Astept cu deosebit interes sa taie pensiile speciale pe care eu, cand eram deputat, nu le-am votat. Pensiile speciale trebuie taiate, atat ale parlamentarilor, alesilor de orice fel, cat si ale stewardezelor, pilotilor, cat si a altor categorii care capuseaza bugetul statului. Astept, totodata, sa pastreze toate masurile de relansare fiscala luate de Guvernul PSD si sa vedem ce masuri vor lua pentru sustinerea mediului de afaceri . Nu sunt de acord cu scaderea salariului minim pe economie deoarece oamenii trebuie sa aiba o plata corecta pentru munca prestata, pentru a ramane in tara. Consider ca acum si-au vazut visul implinit. Guvenul Dancila nu a fost cel mai bun guvern si s-a concentrat pe anumite subiecte care nu erau pe agenda romanilor, dar in paralel, a luat si unele masuri economice care au dus la stimularea mediului de afaceri. Acum avem un guvern PNL si vom vedea cum se vor descurca. Nu as vrea sa vad cresteri de taxe si impozite pentru cetateni sau mediul privat. Mi-as dori sa vad cum dispar anumite privilegii. Cel mai bun produs al PNL-ului este Orban. Sper sa fie premier cu pixul si nu cu chitara!”  a declarat Marian Dragomir pentru Infobraila.

Nu este prima data cand Dragomir, cel “rebel” se revolta impotriva partidului. In cadrul sedintei pentru numirea in functie a noului presedinte PSD Braila de anul acesta, edilul le-a cerut mai marilor de la Bucuresti sa renunte mai repede la subiectul Legilor Justitiei care afecteaza intregul partid. Totodata, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea in luna mai a acestui an.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>