Published On: mie, oct. 9th, 2019

Taximetristi “ne-sanatosi” care isi bat joc de brailenii cu dizabilitati

Legea junglei printre taximetristii braileni. Statie de taxi mutata pe locurile pentru handicapati din parcarea unui hipermarket.

Taximetristii care au luat in stapanire parcarile special amenajate pentru persoanele cu handicap isi fac in continuare de cap, lasandu-si masinile fix pe locurile destinate  persoanelor cu dizabilitati.

Unii taximetristii braileni nu isi fac loc doar in trafic, printre masini, in cel mai brutal si nesimtit mod ci si atunci cand vine vorba de stationare, acapareaza totul, in acelasi mod care i-a consacrat pe multi. Chiar daca parcarile hipermarket-urilor au locuri speciale pentru persoanele cu handicap, din respect pentru problemele cu care se confrunta, si pentru a le usura viata, unii taximetristi din Braila, mai precis cei ce activeaza in zona Kaufland Dorobanti iau in deradere problemele celor cu dizabilitati. Este de mentionat faptul ca nici modul de parcare nu ii recomanda! Sa ii incadram in categoria persoanelor cu deficiente de vedere, sau mai grav, Parkinson in stadiu avansat?

Ca orice “ne-simtit” care se respecta, unul din taximetristi sparge seminte scuipand in dezgust cojile pe jos. Un peisaj dezolant cu care ne intalnim tot mai des prin Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>