Published On: joi, oct. 3rd, 2019

Socant! El este braileanul care a amenintat ca va otravi toti cainii din zona gradinitei nr. 48, atentand totodata si la siguranta cetatenilor

Un brailean a declarat razboi animalelor, cu si fara stapan, care isi fac veacul in jurul gradinitei 48 din Braila. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta ameninta ca va “presara un meniu special pe toata zona”, argumentand ca este satul sa ocoleasca excrementele de caine in fiecare zi.

Aducandu-le la cunostinta, de catre redactorul Infobraila, de posibila amenintare la adresa cainilor, reprezentantii DSVSA Braila, au declarat ca daca persoana din spatele profilului numit “Silviu Vizireanu” isi va duce amenintarea la bun sfarsit, acesta este un caz penal, de competenta politiei. “Daca in zilele urmatoare vor fi semnalate cazuri de animale moarte in zona, in conditii suspecte, “Silviu Vizireanu” va fi primul incriminat de  oamenii legii. Ceea ce a declarat el (persoana din spatele profilului Silviu Vizireanu) ca va face este atentat la siguranta cetateanului, sunt multi copii mici care, jucandu-se, pot intra in contact cu acele otravuri”, au declarat reprezentantii DSVSA Braila.

Dupa cateva ore de la postare, acesta a sters-o dar nu indeajuns de repede, postarea distribuindu-se in nenumarate grupuri si fiind vizualizata si comentata de sute de braileni revoltati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>