Published On: lun, oct. 7th, 2019

Pentru ca a sprijinit echipa de handbal, Stefan Catalin Iordache este cercetat de ANI pentru conflict de interese

Share This
Tags

Reporterii Infobraila au descoperit, pe surse, ca Stefan Catalin Iordache, comsilier judetean in Consiliul Judetean Braila este cercetat de catre Agentia Nationala de Integritate pentru un presupus conflict de interese. Practic, ANI il acuza pe consilierul judetean ca ar fi sustinut ca HC Dunarea Braila sa primeasca bani pentru desfasurarea activitatii.

Referindu-se la cele intamplate, Catalin Iordache a declarat: “Este o prostie ce sustin cei de la Agentia Nationala de Integritate. In opinia mea, este evident ca este o manevra politica a celor care nu doresc ca eu sa mai fiu o voce in peisajul politic brailean. Lucrurile nu vor ramane asa, iar cei care se ocupa cu astfel de lucruri vor plati! Apreciez insa ca reporterii Infobraila au dat dovada de profesionalism publicand acest lucru, chiar daca este vorba despre mine”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>