Published On: mar, oct. 29th, 2019

Pacaliciul Varga are 2 vizualizari la televiziune

Daca pana acum ne intrebam cine dracu poate sa-l priveasca pe Vasile Varga la televizor are acum raspunsul. Prezent la o emisiune pe bani la o televiziune galateana, Varga a reusit sa adune in aproape 24 de la difuzarea emisiuni pe youtube un numar impresionat de vizualizari… doua!

Este de inteles aceasta audienta, in conditiile in care unul ca varga este un “vopsit”, de la statutul de revolutionar pana la cel de politician “liberal”. Din nefericire pentru electoratul de dreapta, unul ca Varga este un motiv suficient sa stea acasa si sa nu mearga sa voteze PNL. Cine dracului ar da doi bani pentru unul care spune “francejii”, un fel de “danejii” lui Nastase.

Ii recomandam domnului Varga sa stea in banca lui… din Parlamentul Romaniei. Nu de alta, dar prezenta domniei sale la o ora de maxima audienta ar putea genera cine stie ce reactii. Nu de alta, dar greata se mai taie cu lamaie, dar voma are nevoie de o punga.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>