Published On: mie, oct. 9th, 2019

Hot in Italia, tanar cinstit in Braila/ Brailean prins dupa ce a semanat teroare in peninsula

Un barbat de 34 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati dupa ce Curtea de Apel Galati a emis pe numele lui un mandate de executare a unei pedepse privative de libertate.
Luni, 7 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Braila l-au depistat, pe raza municipiului, pe un barbat, in varsta de 34 de ani, din Braila, pe numele caruia exista un mandat de executare a pedepsei inchisorii. ”Curtea de Apel Galati a emis pe numele acestuia,  la data de 05.04.2019, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 7 ani, 4 luni si 6 zile pentru comiterea infractiunii de talharie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Anchetatorii au stabilit ca, in perioada 2005-2006, in timp ce se afla pe teritoriul Italiei, barbatul, impreuna cu alti complici, le-au sustras unor persoane, prin folosirea de violente, trei telefoane mobile, suma de 900 de euro, un lant de aur si un autoturism.

Braileanul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>