Published On: vin, oct. 18th, 2019

Grav accident intre Traian si Urlesca / 6 persoane au ajuns direct la spital iar traficul este blocat

Grav accident in aceasta dimineata, in apropiere de Ianca. Victimele au fost transportate de urgenta la spital.

In jurul orei 7:30, o masina care circula pe DN 2B, dispre Braila catre Ianca, intre localitatile Traian si Urleasca, a intrat in depasirea unui autocamion, si din cauza faptului ca nu a mai avut timp sa revina pe banda sa de mers, in conditii meteo nefavorabile, cu vizibilitate redusa sub 50 de metri, a intrat in coliziune cu o platforma ce venea din sens opus, ricosand ulterior intr-un al autoturism ce venea tot din sensul opus.

Sase victime au fost transportate la spital printre care si soferul camionului. Din primele cercetari reiese ca in masina care a intrat in depasirea riscanta se aflau trei pompieri care activeaza in Garda de Interventie Ianca. Acestia se deplasau dinspre Braila spre Ianca, pentru a intra in tura. Soferii implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, insa niciunul nu consumase alcool. Politistii au mai stabilit ca eveniment rutier s-a produs pe fondul cetii dense.

La acest momemt traficul este blocat. Politistii dirijeaza circulatia pe rute ocolitoare.

Sursa foto: obiectivbr.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>