Published On: vin, oct. 4th, 2019

Doi parinti disperati din Braila isi cauta fiul plecat de acasa! Politia este in alerta

La data de 02 octombrie, ora 10:30, un brailean de 58 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 22.09.2019, a fiului sau, Rott Alin Marian, in varsta de 34 de ani, din Braila.

Din primele verificari, politistii au stabilit ca in ziua de 22.09.2019, barbatul si-a luat mai multe obiecte vestimentare si bunuri personale si a parasit domiciliul.

Semnalmente: inaltime 170 de cm, aproximativ 65 de kg, constitutie atletica, par negru, tuns scurt, ochii negri. Acesta are asupra sa un rucsac de culoare rosu.

Pentru Rott Alin Marian s-a solicitat urmarirea la nivel national si international. Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

In paralel, mama barbatului disparut a creat o adevarata campanie pe o retea de socializare, distribuind masiv poza lui Alin Marian in multe grupuri pentru a putea ajunge strigatul de disperare la cat mai multa lume.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>