Published On: lun, oct. 7th, 2019

Cu masina in zidul unei case, apoi pe un pat de spital / Asa a ajuns o braileanca, fara a avea vreo vina

Accident intre doua soferite din Braila, duminica dupa amiaza, la intersectia strazilor Radu Campiniu cu Ana Aslan. Totul din cauza nerespectarii unui indicator rutier.

Duminica, in jurul orei 14:00, un autoturism „Volkswagen” condus de o braileanca de 55 de ani circula pe strada Campiniu, dinspre Mihail Sebastian. La intersectie cu strada Ana Aslan, soferita nu a respectat indicatorul „Stop” si a lovit un autoturism „Ford” la volanul caruia se afla o femeie de 39 de ani din Braila. Autoturismul lovit a ricosat in zidul unei cladiri din apropiere.

A rezultat avarierea celor doua masini si ranirea soferitei nevinovate care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Cele doua conducatoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit in cauza dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>