Published On: mar, oct. 15th, 2019

Apelul disperat al unei familii din Braila / De doua saptamani Ionut este de negasit                                                                                                           

La data de 14 octombrie, ora 10:00, o braileanca de 57 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 02.10.2019, a minorului Constantin Ionut, in varsta de 15 ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliul din Braila si nu a mai revenit.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta a fost plecat de la domiciliu in repetate randuri si obisnuieste sa doarma la domiciliul unor prieteni din municipiul Braila.

Semnalmente: inaltime 159 de cm, corpolenta atletica, par saten, ochi albastri, poarta ochelari de vedere, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Pentru Constantin Ionut s-a solicitat urmarirea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>