Published On: vin, oct. 11th, 2019

ANUNT PUBLIC

SC ELECTRICA SA PRIN BUDAI NEDELCU, TITULAR AL PROIECTULUI “ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA STATIE DE COMPACTARE SI PELETIZARE PRODUSE VEGETALE, SPATII DE DEPOZITARE POSTURI DE TRANSFORMARE SI ANEXE – SC AGRICOST SA BRAILA”, ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE AGENTIA PRENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA, IN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, PENTRU PROIECTUL “ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA STATIE DE COMPACTARE SI PELETIZARE PRODUSE VEGETALE, SPATII DE DEPOZITARE POSTURI DE TRANSFORMARE SI ANEXE – SC AGRICOST SA BRAILA”, PROPUS A FI AMPLASAT IN JUDETUL BRAILA, COM. GROPENI, IN INCINTA IMB, T70, P 472/1 – CONTINUAREA PROCEDURII DE EMITERE A APROBARII DE DEZVOLTARE A PROIECTULUI , INTRUCAT PROIECTUL NU NECESITA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI ARE UN IMPACT NESEMNIFICATIV ASUPRA CORPURILOR DE APA.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI  MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTAE LA SEDIUL AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA, DIN JUDETUL BRAILA, MUN. BRAILA, B-DUL INDEPENDENTEI, NR. 1, BLOC B5, IN ZILELE LUCRATOARE, INTRE ORELE 9-13, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET www.apmbr.anpm.ro-sectiunea reglementari/acordul de mediu/drafturi acte reglementare.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/ OBSERVATII LA PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI PE PAGINA DE INTERNET A AUTORITATII COMPETENTE PENTRU PROTECTIA MEDIULUI.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>