Published On: mie, sept. 11th, 2019

Pisica inceteaza sa mai “miaune” la CSM Braila / Punctaj rusinos obtinut de acesta la concursul pentru ocuparea postului de director

Claudiu Pisica a picat la proba scrisa a concursului pentru ocuparea postului de director, organizat de Ministerul Tineretului si Sportului. Social-democratul conduce CSM Braila din 24 iunie 2019, cand a fost numit prin ordin de ministru, dupa aproximativ o luna de zile de la demisia lui Dumitru Blanaru.

Seful Clubului Sportiv Municipal a fost singurul candidat inscris la concurs, insa a obtinut doar 37,85 de puncte la proba scrisa. Pesedist fiind pana la capat, nemultumit de performanta rusinoasa acesta nu a suportat infrangerea. A depus contestatie in speranta cresterii punctajului, dar din nefericire pentru el, nu s-a schimbat nimic, rezultatul probei ramanad acelasi :RESPINS.

Dupa punctajul situat “intre slab si foarte slab” obtinut la proba scrisa, Pisica a tradat increderea partidului care l-a numit in aceasta functie. “Experienta” acumulata la carma HC Dunarea, cu care se lauda in iunie 2019, in momentul preluarii functiei a fost tradusa in cifre, in numarul de puncte obtinute in urma concursului organizat pe fata, si nu pe baza de recomandari pesediste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>