Published On: mie, sept. 4th, 2019

Pericolul de pe soselele brailene, alcoolul! Cel ce trebuia sa ii duca in siguranta la locul de munca le-a pus vietile in pericol

La data de 02 septembrie, politistii braileni l-au depistat in trafic pe un sofer galatean in timp ce conducea vehicolul, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In ziua de 02.09.2019, in jurul orei 07:00, politistii din cadrul Serviciului Rutier  l-au oprit in trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, pe un barbat, in varsta de 65 de ani, din judetul Galati, in timp ce transporta, cu un microbuz, angajatii societatii la care lucreaza.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care politistii au constatat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,47 mg/l.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>