Published On: mie, sept. 25th, 2019

Operatiunea “Totul pentru ProRomania” / Managementul Spitalului Judetean de Urgenta se pregateste sa dea vina pe medici pentru dezastrul din spital

Usurinta cu care Spitalul Judetean Braila a inghitit galusca unei firme germane fara nici un renume in realizarea de sondaje reale desfasurate in sunitatile sanitare romanesti este cel putin suspecta.

La fel de suspecta, sau cel putin neinspirata a fost interventia presedintelui Consiliului judetean Braila, patronul spitalului, care, prin vocea plina de dereglajele limbii romane, a spus ca: ”Padure fara uscaturi nu exista din pacate. Partea proasta este ca din cauza acestor uscaturi, foarte multa lume are de suferit. In ciuda investitiilor pe care le face Consiliul Judetean, atat in ceea ce priveste infrastructura medicala cat si in conditiile pe care le oferim medicilor, astfel de comportamente vor eclipsa mereu partile bune ale sistemului medical. Din pacate avem medici foarte buni, specialisti, care sunt bagati in aceeasi oala cu oportunistii, care considera ca este bine sa profite de situatia pacinetilor. Fata de ei ma simt obligat sa iau masurile care se impun si, impreuna cu conducerea Spitalului Judetean, va asigur ca orice metoda de spaga sau atentie va fi aspru pedepsita. Vom merge pana la desfacerea contractelor de munca in aceste cazuri”.

Cine s-a dus dupa fenta plina de gel scurs din freza de smecheras de Brailita a lui Iulian Chiriac a inteles ce minunat ar fi spitalul asta jegos, ca o cocina, fara medicamente si instrumentar, daca n-ar cere “uscaturile” spaga. Intrebarea este una singura? Cei intervievati au spus ca vor face plangeri la conducerea ministerului de resort. Daca au facut-o, unde sunt rezultatele anchetelor? Pe cine a dat afara?!

Chiriac si gasca lui de demoazele cu greutatea peste limita admisa a pus cacat in ventilator, iar acum arata de parca ar avea pistrui. Poate ca “fenta” este buna pentru prostii care au votat PSD si se pregatesc sa voteze ProRomania, dar sa aduci un “onegeu” de la Germanica sa iti spele rufele e prea de tot.

Ce nu stie putoiul asta de cartier este ca daca stramosii lui dadeau bine cu sisul, pentru ca se confundau perfect in intuneric, lui i-au lasat doar o tesla cu care se chinuie din greu sa nimereasca samburii de strugurii care-i tin loc de gonade.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>