Published On: mie, sept. 4th, 2019

Monstru cu chip de bunic! Un batran de 73 de ani din Braila a incercat sa isi violeze nepoata de doar 5 ani

Tentativa de viol in comuna Ulmu din judetul Braila. Victima, o fetita de numai 5 anisori, lipsita de aparare. Agresorul, un monstru cu chip de bunic, de 73 de ani, ruda cu tatal minorei agresate.

Intreaga scena s-a petrecut in comuna Ulmu, cand batranul de 73 din Braila de ani a venit in vizita la nepotul sau, cu un grad de rudenie mai indepartat. Pe data de 1 septembrie, ramas singur in camera cu fetita, barbatul a incercat sa profite de inocenta sa, incercand sa o violeze. Scena de abuz a fost surprinsa de catre parintii minorei care au intrat in camera ororilor. Acestia au si alertat imediat politia.

In consecinta, barbatul de 73 de ani a fost imediat retinut pentru 24 de ore, iar in data de 3 septembrie, pe numele agresorului, Albu Ion, s-a impus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de tentativa de viol.

Se continua cercetarile, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a comis fapta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>