Published On: lun, sept. 30th, 2019

Molfait ostentativ de guma in timpul sedintei CLM Braila, de astazi / Guma jos si mana sus!

Sedinta CLM Braila de astazi a fost presarata, pe alocuri, cu molfait de guma si amintirea unor reguli de bun simt. Schimb de replici intre Sorin Ionita si Dragomir cu privire la regulile de buna crestere. Guma jos, mana sus  si votul pentru! Iritat de faptul ca Ionita ii cere lamuriri cu privire la “necesitatea” pomparii unor mari sume de bani in  gardurile a doua cimitire din Braila, Dragomir ii face observatii acestuia cu privire la conduita sa din timpul sedintei, conduita caracterizata prin molfait de guma. Primarul Marian Dragomir se arata revoltat de faptul ca acesta nu renunta la textele demagogice si ca nu voteaza proiectele importante pentru braileni, dar, in schimb mesteca guma ostentativ, in timpul sedintei de Consiliu Municipal. Ca raspuns la acuzele primarului ce ii pun sub semnul intrebarii buna crestere, Ionita afirma, cu nonsalanta, ca nu se interzice nicaieri mestecatul gumei.

Domnule consilier, cand o sa renuntati la textele demagogice privind alocarea de mai multe fonduri pentru invatamant si o treceti la fapte, votand si bugetul Primariei Braila? Este simplu doar sa vii sa dai din gura si sa mesteci guma in sedintele de consiliu local, si mult mai greu, sa votezi alocarea resurselor financiare pentru invatamant. De ce nu votati finantarea invatamantului, si dati un exemplu atat de rau elevilor din municipiul Braila molfaind guma in sedinta? Totul tine de educatie si buna crestere!”, a afirmat Dragomir.

In replica, Ionita si-a argumentat alegerea de a mesteca guma spunand ca ”Nu este scris nicaieri in regulament ca in cadrul sedintei de consiliu nu se poate mesteca guma“.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>