Published On: joi, sept. 19th, 2019

“Miau,miau/ling tot ce vreau!” / Banii nostri sunt cheltuiti de derbedeii care conduc Braila

Politizarea sportului atinge cote maxime. Putregaiul PSD si ProRomania a atins si Braila, iar sub masca promovarii sportului, tot felul de derbedei si federatii conduse politic isi fac de cap. Ultima manevra este Finala Campionatului National de Box pentru Juniori pe anul 2019, al carui “regulament” arata ca orice se poate in Romania.

Finala campionatului mai sus amintit se va desfasura intre 7 si 13 octombrie la Braila si va fi organizata de CSM Braila, Consiliul Judetean Braila si Primaria Municipiului Braila impreuna cu Federatia Romana de Box.

Ca lucrurile sa fie clare, Federatia Romana de Box a precizat in regulamentul finalei ca informatiile legate de cazare si masa vor fi puse la dispozitie de catre “Daniel Pertea George, antrenor CSM Braila si Dnul Director CSM Braila Claudiu Pisica”. Adica doi scavi politici ai PSD si ProRomania sunt aia de se ocupa cu cazarea si masa. Ei bine, in obiectul de activitate al CSM Braila, care are un site de internet infect, s-ar afla cica si serviciile de chelneri si cameriste. Acum, nu stim cine e chelnerul si camerista, dar Pertea si Pisica, acesti p**a si p***a ai sportului pe bani publici, vor fi una sau alta. Prin urmare, brailenii platesc impozite ca doua panarame s-o faca pe organizatorii de mese si cazari. Pe bune, dom’ primar, dom’ presedinte?!

Ca Federatia Romana de Box considera ca astia doi doar atat pot face este treaba ei, dar s-o faca pe banii ei, nu pe banii nostri!

Cunoscutul sportiv Leonard Doreftei a spus, la un moment dat, ca Pertea venea cu deconturi care sfidau bunul simt si legea. “Au venit la federație facturi cu pomeni pe care trebuia sa plătim vin alb, vin roșu. Asta beau sportivii în cantonament?”, a spus Doroftei pentru gsp.ro.

Ca Pertea baga “vastu-n caraiman” o spune Doroftei, dar sa-l pui pe Claudiu Pisica, ala care nu a reusit sa treaca nici macar un examen aranjat coparticipant este prea de tot. Pisica s-a remarcat ca fiind ultimul care a marcat la pseudohandbalista Catalina Preda de la HC Dunarea, ocazie cu care si-a atras porecla “miau, miau, ling tot ce vreau”.

Astia doi la un loc sunt o “nucleara financiara”, dar autoritatile locale se fac ca nu stiu nimic. Poate impart banii, vinul sau limbile, nu stim!

Colegii de la gsp.ro scriu ca Pertea este un tepar ordinar, ca dupa ce i-a cazat pe niste sportivi la “bai”, tot in urma unui eveniment organizat politic, a dat o teapa zdravana.

Cine credeti ca sprijina competitia unei federatii care a pierdut domeniul de internet “frb.ro” pentru neplata? Un debedeu mai mare decat astia doi putoi: fix presedinte FR Box, Vasile Citea, deputat PSD de Iasi prins matol la volan. Pe langa mirosul de alcool raspandit generos de pesedistul ajuns presedintele FR Box s-a amestecat si mirosul unei actiuni de dopaj al unor sportivi prinsi dopati in Bulgaria plus niste bani stransi cu usa ca sa plateasca un lector german la un curs de licentiere la… ati ghicit… la Braila!

Cand a “castigat alegerile”, Citea a spus ca “este o mare responsabilitate” pentru el.

ca sa vedeti cu cine se aduna Pertea, Pisica, Dragomir si Chiriac pe banii nostri va spunem doar atat: Citea a fost bodyguardul lui Liviu Dragnea la Iasi. “Du-te în m****i m***i! Ce v-am furat eu? Ce ți-am luat eu tie?”, le-a spus Citea celor care protestatau, conform gsp.ro.

In final, am vrea si noi “sa facem o intrebare” la alde maria, Francisck, Pisica, Pertea si alte jeguri care ii sprijina: Ba, daca FR Box in iulie a scos la licitatie serviciile de cazare si masa pentru un eveniment, acum de ce nu a mai facut-o? Este, panaramelor, ca v-ati oferit voi sa rezolvati? Ati zis ca pe mana lu’ alde Pertea si Pisica o rezolvati, asa-i?

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>