Published On: mie, sept. 18th, 2019

Hotul care a semanat spaima in Hipodrom si Radu Negru a fost prins

La data de 17 septembrie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au retinut pe un barbat banuit de savarsirea infractiunii de talharie.

In cursul zilei de ieri, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat si retinut pe un barbat, in varsta de 33 ani, din satul Lanurile, banuit ca, in in ziua de 14.09.2019, ar fi comis doua infractiuni de talharie.

In fapt, in data de 14 septembrie, in jurul orei 11:20, in timp ce acesta se afla pe strada Aleea Cinematografului, ar fi smuls de la gatul unei brailence, in varsta de 55 de ani, un lantisor din aur. De asemenea, in aceeasi zi, in jurul orei 13:15, barbatul, care se afla pe strada Radu Negru, ar fi smuls de la gatul altei brailence, in varsta de 64 de ani, un lantisor din aur.

Prejudiciul in valoare totala de 2.900 de lei a fost recuperat si ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>