Published On: mar, sept. 24th, 2019

Hotii din Braila si-au schimbat raza de actiune / Patru braileni sunt banuiti ca au dat iama in doua societati comerciale din Campina

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Campina au efectuat in aceasta dimineata sase perchezitii la domiciliul unor persoane banuite de furt calificat, de pe raza municipiului Braila. In urma acestora, patru mandate de aducere la sediul politiei Campina au fost puse in aplicare.

Din cercetari a rezultat faptul ca, in luna august 2019, persoanele banuite ar fi patruns pe timp de noapte, prin escaladare si prin efractie in incinta a doua societati comerciale de pe raza municipiului Campina, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum materiale feroase, unelte, scule electrice (picamer, flex) etc. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat, pana la acest moment, la 21.900 de lei.

“La data de 24 septembrie, politistii Politiei Municipiului Campina au efectuat sase perchezitii la locuintele unor persoane din municipiul Braila, judet Braila, banuite de savarsirea infractiunii de furt calificat. Din locuinte, politistii au ridicat bunuri ce par a fi folosite la activitatea infractionala, cum ar fi obiecte vestimentare si incaltaminte. Paguba nu a fost gasita.

In cursul acestei dupa-amiezi se vor face audieri pentru a se stabili gradul de vinovatie al acestora”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Prahova.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>