Published On: joi, sept. 5th, 2019

“Hotelierii” amatori din Braila vizitati de politisti / Sanctiunile au curs pe banda rulanta

In cursul zilei de ieri, politistii braileni au actionat, pe raza judetului, pentru prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Astfel ca, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au procedat la identificarea locatiilor oferite spre inchiriere in regim hotelier, de pe raza municipiului Braila, ocazie cu care au fost depistate 15 astfel de locatii.

Acestia au instiintat Ministerul Turismului cu privire la aspectele constatate, iar la data de 02.09.2019, impreuna cu lucratorii acestei institutii au efectuat verificari la mai multe dintre acestea. In cursul zilei de ieri, toti proprietarii in cauza au fost invitati la sediul Politiei Municipiului Braila pentru luarea masurilor legale impotriva neregulilor constatate si indrumarea lor pentru punerea in legalitate. Cu aceasta ocazie reprezentantii Ministerului Turismului au aplicat 4 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor H.G.1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licentelor si brevetelor de turism, in valoare totala de 40.000 de lei.

Activitatile vor fi continuate de politisti in vederea identificarii persoanelor care desfasoara astfel de activitati, fara a respecta normele legale in vigoare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>