Published On: lun, sept. 23rd, 2019

Echipa crestina AHC a invins echipa musulmana HC Dunarea Braila / Alina Czeczi poarta din nou ghinion

Victorie pentru echipa de junioare 3 AHC OLIMPIA in fata fetelor de la HC DUNAREA. Duminica, 22 septembrie, a a avut loc, la Sala Polivalenta din Braila, meciul dintre AHC Olimpia si HC Dunarea, din cadrul campionatului de junioare 3.

Prima repriza a aratat o impunere a fetelor de la HC Dunarea, la pauza conducand cu 5 puncte. In a doua repriza, jucatoarele AHC Olimpia s-au mobilizat si au reusit sa iasa invingatoare dupa un meci greu, cu scorul de 23-21. Cele mai bune jucatoare ale echipei au fost Coceanu Ana-Maria, care a marcat nu mai putin de 8 goluri, Dumitrascu Maria si Ciocarlan Florin.

AHC Olimpia Braila, o echipa micuta si crestina din Braila s-a batut cu conglomeratul musulman al HC Dunarea Braila, care se adapa din banii din Coran. A fost o lupta ca intre cruciati, dar victoria a apartinut pana la urma echipei conduse de Dumnezeu, in detrimentul Coranului, sponsor al unei echipe vandute de autoritati unui seic.

Ca de obicei, “iconica” jucatoare a Brailei, de loc din Zalau, Alina Czeczi, divortata, a purtat ghinion echipei pe care a sprijinit-o. Ea a aparut la joc insotita de al nu stiu catelea “iubit” aciuat pe malul malos al Dunarii, dar fara burka. A parut ca l-a uitat pe cel caruia i-a jurat credinta in Biserica Ortodoxa Romana, dar nu ne mai mira nimic cand vedem ca musulmanii au manjit terenul cu reclamele lor.

Duminica viitoare, invingatoarele le vor infrunta pe jucatoarele de la ART Galati. Sa le tinem pumnii stransi micutelor campioane brailence! In sfarsit, un meci intre crestini!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>