Published On: vin, sept. 27th, 2019

ANUNT PRIVIND ORGANIZAREA UNEI LICITATII PUBLICE DESCHISA CU STRIGARE

Share This
Tags

PENTRU INCHIRIEREA UNUI SPATIU IN SUPRAFATA DE 234.97 MP, SITUAT IN LOCALITATEA MAXINENI, COMUNA MAXINENI, JUDETUL BRAILA, PROPRIETATEA UAT MAXINENI, CU DESTINATIE DESFASURARE DE ACTIVITATI RECREATIVE SI DISTRACTIVE(DISCOTECA)

PRIMARIA COMUNEI MAXINENI, CU SEDIUL IN STRADA ADMINISTRATIEI, NR 42, COMUNA MAXINENI, JUDETUL BRAILA, TEL 0239695795, ORGANIZEAZA LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE PENTRU INCHIRIEREAA CAMINULUI CULTURAL AL COMUNEI MAXINENI, JUDETUL BRAILA, PROPRIETATEA UAT MAXINENI IN VEDEREA DESFASURARII DE ACTIVITATI RECREATIVE SI DISTRACTIVE(DISCOTECA), ACTIVITATE REGLEMENTATA DE COD CAEN 9329.

LICITATIA SE VA DESFASURA IN DATA DE 25.10.2019, ORA 10 DACA PARTICIPA CEL PUTIN O PERSOANA OFERTANTA. CERERILE DE INSCRIERE SI DOCUMENTELE DE CALIFICARE SE VOR DEPUNE PANA LA DATA DE 24.10.2019, ORA 122.

COSTUL CAIETULUI DE SARCINI ESTE DE 50 LEI, GARANTIA DE PARTICIPARE SI TAXA DE PARTICIPARE LA LICITATIE SUNT CONFORM CAIETULUI DE SARCINI. CAIETUL DE SARCINI SE POATE CUMPARA DE LA SEDIUL PRIMARIEI, SECRETARIAT.

INSCRIEREA LA LICITATIE SE VA FACE LA SEDIUL PRIMARIEI MAXINENI, SECRETARIAT.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>