Published On: mie, sept. 18th, 2019

Anunt

Share This
Tags

SC SARBILL SERV SRL, TITULAR AL PROIECTULUI CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO, VULCANIZARE SI FOISOR ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA, IN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, PENTRU PROIECTUL CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO, VULCANIZARE SI FOISOR, PROPUS A FI AMPLASAT IN JUDETUL BRAILA, COMUNA SURDILA GAISEANCA, LOCALITATEA FILIPESTI, STRADA COSTACHE FILIPESCU, NR 53 CONTINUAREA PROCEDURII DE EMITERE A APROBARII DE DEZVOLTARE A PROIECTULUI, INTRUCAT PROIECTUL NU NECESITA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL AGRENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA DIN JUDETUL BRAILA, MUNICIPIUL BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI NR 16 BL B5 IN ZILELE LUCRATOARE, INTRE ORELE 9-13, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW. APMBR.ANPM.RO-SECTIUNEA REGLEMENTARI/ACORDUL DE MEDIU/DRAFTURI ACTE REGLEMENTARE.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROIECTUL DE INCADRARE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA PUBLICARII PE PAGINA DE INTERNET A AUTORITATII COMPETENTE PENTRU PROTECTIA MEDIULUI.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>