Published On: mar, sept. 17th, 2019

Aer de nerespirat in comuna Viziru

De cateva zile, sub ochii “gospodarilor” de la Primaria Comunei Viziru ard tone de gunoi, fumul gros intinzandu-se peste casele oamenilor. Chiar daca abia mai respira, iar cenusa se aseaza peste tot, nici o autoritate nu a luat nici o masura, asa cum, spun locuitorii povestesc, s-a intamplat si in localitatea invecinata, Tufeti.

“Nu mai suportam asa ceva. Nici o reactie din partea Primariei. Gunoiul arde in spatele targului, dar nu s-a luat nici oo masura. Noi suntem buni doar sa votam, ca dupa aia nu ne mai baga nimieni in seama”, a spus un localnic scarbit de indolenta celor de la conducerea Primariei Viziru.

Imaginea alaturata este graitoare pentru ce se intampla in Viziru. Poate ca daca prin comuna nu merge, primarul comunei Viziru poate vedea ce se intampla in ograda lui in ziare si pe retelele sociale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>