Published On: mie, aug. 14th, 2019

UPDATE: Individul care “trata” pepenii cu seringa in Hipodrom a fost evacuat / Primaria a luat masuri drastice in urma materialului publicat in presa

Presa i-a stricat afacerea barbatului din Hipodrom care vindea pepeni injectati. Individul care “trata” pepenii in vazul lumii, in apropiere de corpul B al Spitalului Judetean Braila a fost evacuat. Anuntul vine din partea primarului Marian Dragomir care asigura brailenii ca aceasta persoana nu va mai primi drept de comercializare a niciunui produs, pe teritoriul municipiului Braila. “Administratia Pietelor L-A EVACUAT pe INDIVIDUL CARE INJECTA PEPENII cu seringa. Nu avem drept de control in domeniul sanitar veterinar sau al sanatatii populatiei, dar injectarea cu apa sau cine stie ce substanta a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil“, a declarat edilul Brailei.

Sanctiunile nu se opresc aici, institutiile de drept urmand sa primeasca toate informatiile privind persoana in cauza.

Stirea initiala:
VIDEO/ Vanzator surprins injectand pepenii cu apa

Nesimtirea celor care incearca sa faca profit de pe urma cumparatorilor de buna credinta nu are limite. Metoda injectarii pepenilor cu apa este folosita si la Braila, un cititor al ziarului nostru surprinzand un asfel de jeg uman cum umple o seringa dintr-o sticla cu apa de doi litri si injectand apoi un pepene. Ca sa stie exact cu cat ii fura pe braileni, nemernicul are si un cantar electronic care ar trebui, chipurile, sa-i linisteasca pe cumparatori in privinta corectitudinii sale.

Potrivit spuselor cititorului nostru, imaginile au fost surprinse peste drum de Corpul B al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, fostul Spital nr. 3, langa magazinele din rotonda.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>