Published On: mar, aug. 6th, 2019

Unde sunt muncitorii de altadata? O parte din asiaticii ce incingeau asfaltul pe strazile din Braila au fost deja trimisi acasa

Noii muncitori anuntati cu mare fast in urma cu nici doua luni nu se dovedesc a fi atat de constiinciosi pe cat se credea. Firma Tancrad, care in lipsa de personal autohton, si-a largit zona de interes pana in Sri Lanka, a trimis deja acasa cativa dintre muncitori care nu isi desfasurau activitatea in mod corect. Declaratia ii apartine primarului Brailei, in contextul in care a fost intrebat daca poate face acum o comparatie intre muncitorii braileni si cei din Sri Lanka. Acesta a evitat sa ii compare invocand faptul ca peste tot exista oameni care muncesc si altii care nu isi desfasoara activitatea in mod corect, dovada faptului ca, din cei nou adusi pentru a asfalta strazile Brailei, cativa au fost deja trimisi acasa.

“Peste tot exista oameni deosebiti care muncesc, dar si anumite persoane care desfasoara o activitate mai redusa. Pot sa va confirm ca conducerea societatii a trimis acasa pe cativa muncitori care nu isi desfasurau activitatea. Pe cei din Sri Lanka ii gasiti in momentul de fata lucrand la bordurile de pe strada Pietatii”, a declarat edilul Brailei.

Reamintim faptul ca firma Tancrad a inceput din luna iunie sa lucreze la afaltarea strazilor din Braila si cu muncitori din Sri Lanka, fiindca in plan local nu mai gaseau constructori pe care sa-i angajeze.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>