Published On: mie, aug. 7th, 2019

Un alt obsedat sexual in Braila! Copil de 12 ani din Galbenu molestat sexual de catre un pervers bolnav

Inca un caz ingroasa sirul copiilor abuzati din Braila. Un baietel de 12 ani a fost molestat sexual de catre un monstru cu chip uman, in varsta de 32 de ani. Faptele s-au petrecut in perioada 24, 28 iulie 2019, in satul Drogu din comuna braileana Galbenu. Momit de obsedatul sexual cu bani si cu promisiunea ca-i va da telefonul mobil sa se joace pe el, copilul a fost fortat sa il masturbeze. Persoana  vatamata, minorul M.V., in varsta de 12 ani a primit de la inculpat in doua randuri sume de bani respectiv 10 si 11 lei determinandu-l sa-l masturbeze in continuare.
Agresorul sexual se numeste Mita Daniel si, potrivit informatiilor transmise de Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei, ar fi comis faptele in zilele de 24 si 28 iulie 2019, in locuinta acestuia. In data de 31 iulie, procurorii au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a inculpatului, pentru infractiunea prevazuta de art. 219 al.1 si 2 din Cod Penal. Astfel ca, pe numele lui Mita Daniel s-a dispus arestarea preventiva pe o durata de 30 de zile, cuprinsa intre 31.07.2019 pana la data de 29.08.2019 inclusiv, cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare.  Judecatorii au admis ca lasarea in libertate este un pericol pentru comunitate, mai ales ca individul a profitat de un copil fara aparare. Inculpatul a formulat contestatie, iar pronuntarea se va face pe 8 august.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>