Published On: lun, aug. 12th, 2019

Societate Autorizata organizeaza cursuri de pregatire Servant Pompier

Share This
Tags

Cursul de Servant Pompier  este AVIZAT de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) si AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Potrivit Legii nr. 307 din 12 Iulie 2006, articolul 27 alin. 2, privind Apararea Impotriva Incendiilor, se specifica faptul ca personalul institutiilor/firmelor care detin atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor trebuie sa participe la cursuri de formare profesionala realizate in centre de formare si evaluare abilitate prin lege pe baza standardelor ocupationale recunoscute la nivel national.

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care fac pare din echipa de interventie, salvare si prim ajutor din cadrul serviciilor voluntare/private pentru situatii de urgenta sau tuturor persoanelor care doresc sa faca o cariera in aceasta meserie.

In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Servat Pompier” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

 Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Braila.

Pentru mai multe detalii, la telefon: 0745830145

 

Pentru clientii nostri oferim consultanta si prestari servicii in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI – prevenirea si stingerea incendiilor) specifice oricarui domeniu, pentru ca societatea dumneavoastra sa-si desfasoare activitatea in conditii maxime de siguranta.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>