Published On: vin, aug. 9th, 2019

Rusinea Primariei Braila spalata cu daune in valoare de 100.000 de euro

Lucrarile de pe Calea Galati, incepute in urma cu mult timp si finalizate abia zilele acestea, au intins la maxim nervii locatarilor si au adus prejudicii de imagina Primariei Braila. Aceasta rusine pare acum spalata cu o suma ce reprezinta daunele aduse municipalitatii, in valoare de 100.000 de euro. Daunele sunt obtinute in prima instanta, dar edilul Brailei este optimist, spunand ca victoria, fiind ea chiar si in prima istanta, conteaza foarte mult in acest proces. Cu rusinea spalata, Primaria isi continua procedurile de licitatie si pentru lucrarile din Lacu Dulce, unde, ca si in cazul Calea Galati, lucratorul nu a mai dorit sa isi termine lucrarea.

Primaria municipiului Brailei regreta faptul ca un constructor neserios a castigat prima licitatie, si ca  ne-a adus pe toti in aceasta situatie ingrata, prin care a trebuit sa reluam toata procedura cu expertiza, licitatia aferenta, aprobarea unor noi aprobari in consiliul local, organizarea unei noi licitatii, lucru care a intins la maximum nervii locatarilor, pe buna dreptate, dar si nervii celor din echipa Primariei. De asemenea, foarte multi au acuzat faptul ca lucrarea se va termina in campania electorala, ca noi sa avem un beneficiu din acest lucru. Iata ca lucrarea s-a terminat acum. Cand iti fuge constructorul de pe santier esti obligat sa respecti procedura legala, chiar daca acest lucru atrage nemultumiri corecte ale cetatenilor. Construtorul a realizat doar 3% din lucrare iar Primaria Braila nu a platit nici un ban pentru asta. L-am dat in judecata pentru faptul ca a adus nenumarate prejudicii atat de imagine cat si tehnice, iar Primaria a castigat in prima instanta. S-au aprobat 100.000 de euro daune ce trebuiesc platite de catre constructorul neserios”, a declarat Marian Dragomir.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>