Published On: vin, aug. 9th, 2019

Restrictii de circulatie in zona Hipodrom. Strigatul gropilor a fost auzit! / Asfaltul incins se asterne pe strada care a cerut pietate vreme de trei luni

Strada care vreme de 3 luni a cerut din toate gropile “pietate” a intrat in reparatii. Astazi, 9 august, din cauza lucrarilor de asfaltare, vor exista restrictii de circulatie pentru strada Pietatii din cartierul Hipodrom.  Portiunea vizata este intre Scolilor si Capatul autobuzului 2.

Primarul Marian Dragomir face apel la cetateni sa inteleaga situatia si sa aiba un pic de rabdare. “Se lucreaza in paralel in multe cartiere. Stiu ca va doriti mai multe covoare asfaltice, dar cele 10 echipe nu sunt ca in povesti sa faca intr-un an cat altii in sapte.
Inca de la inceputul lunii mai a fost dat ordinul de incepere a lucrarilor pe Strada Pietatii de la Bariara pana la Scolilor, lucrari ce constau in turnarea unui covor asfaltic si trotuare. Lucrarea a fost inceputa dupa cum aratau craterele din asfalt, dar finalizarea intarzia sa apara.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>