Published On: vin, aug. 9th, 2019

Prostituata minora din Braila violata si talharita de 4 barbati chiar la “locul de munca”

Miercuri, 7 august, o tanara de 17 ani, a fost talharita si violata de catre 4 “potentiali clienti”.

In timp se afla pe Soseaua de Centura a Municipiului Braila, s-ar fi urcat in autoturismul unui barbat necunoscut,  iar in urma unor discutii purtate in contradictoriu, barbatul ar fi lovit-o, i-ar fi sustras telefonul mobil si suma de 200 de lei.

Ulterior soferul ar fi condus-o pe Digul ce face legatura intre municipiile Braila si Galati, unde, impreuna cu alti trei barbati necunoscuti, ar fi intretinut raporturi sexuale cu aceasta, impotriva vointei sale.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru talharie si viol si se continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Surse din ancheta spun că fata se ocupa cu prostitutia, disparitia ei fiind semnalata chiar de catre o ”colega de centura”.

De asemenea, la acest moment politistii efectueaza verificari pentru identificarea si localizarea persoanelor banuite de comiterea faptelor

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>