Published On: joi, aug. 1st, 2019

Pata de apa aparuta din asfaltul proaspat turnat pe Calea Galati / Asfalt scormonit si nervi intinsi la maxim

Spargerea noului asfalt de pe Calea Galati a creat multa valva printre cetatenii din Braila, in principal pe retelele de socializare. Nemultumirea oamenilor se indreapta spre asfaltatorii care au spart drumul recent terminat. Motivul, o pata de apa infiiltrata din senin, a carei aparitie isi are originea in procesul de compactare a asfaltului.

In cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a clarificat motivele pentru care, in unele cazuri se fac sapaturi in asfaltul nou turnat, asigurand ca aceasta interventie necesara nu lasa urme.

Acum doua zile a aparut o pata de apa pe asfaltul proaspat turnat, pe Calea Galati, tronsonul 1, imediat cum se trece de pod. Intotdeauna cand se compacteaza pot aparea astfel de situatii. Avem aici 2 situatii. Cand compactezi ies unii oameni afara din casa ca sa reclame ca din cauza vibrocompactarii, casele lor nu au suficienta rezistenta si pot aparea fisuri. Daca nu compactezi, este mai rau deoarece strada se va valuri in timp, lucru pe care nu si-l doreste nimeni. In acea zona a aparut o fisura la un bransament, a fost inlocuit si lucrarea a fost remediata. Interventiile de acest fel se fac foarte repede, nu se vede nici un fel de diferenta, totul pentru a nu aparea o tasare superioara”  a declarat edilul Brailei.

Totodata, Marian Dragomir da garantii ca nici o lucrare de asfaltare prost executata nu isi va primi plata, eventualele interventii pentru corectarea neregulilor fiind suportate de catre constructor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>