Published On: lun, aug. 5th, 2019

Nu a mai avut nicio sansa! / Barbat de 51 de ani strivit de tractorul pe care lucra, in zona comunei Vadeni

In aceasta dimineata, un barbat de 51 de ani, muncitor a unei societati agricole din Galati a fost gasit fara viata sub tractorul pe care lucra. Incidentul s-a produs in noaptea de duminica spre luni, in zona ANL Cantemir de pe Soseaua Dig Braila –Galati, in timp ce tractoristul mergea spre locul de cazare.

Barbatul prins intre fiare a fost gasit de catre un trecator. Azi, in jurul orei 8.00, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD si unul de la Descarcerare. Trupul barbatul a fost scos de sub cabina tractorului. Din primele informatii persoana care a sesizat incidentul a anuntat ca trupul barbatului era prins intre cabina tractorului si digul din zona terenului agricol, vehiculul fiind rasturnat. S-a stabilit ca este vorba despre un barbat de 51 de ani, din Vaslui, angajat al unei firme cu profil agricol din Galati. Din primele cercetari a reiesit ca, in noaptea de duminica spre luni, tractorul se deplasa spre locul de cazare din zona terenului agricol pe care lucra, insa nu a mai putut stapani volanul. Tractorul s-a rasturnat si barbatul a fost prins intre vehicul si digul de pe terenul agricol pe care il traversa, ceea ce i-a adus sfarsitul.

Politistii continua cercetarile, trupul neinsufletit fiind transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>