Published On: vin, aug. 2nd, 2019

La drumuri noi, noi utilaje / Strazile imprafuite ale Brailei vor avea parte de aspirare si spalare la cel mai inalt nivel

La drumuri noi se cer si utilaje noi! Societatea de salubrizare ECO si-a inoit parcul auto cu o automaturatoare ce se ridica la standarde europene. Are functii multiple, servind atat la aspirarea prafului si a frunzelor, cat si la spalarea drumurilor. Din nefericire, la inceput, doar strazile de pe sectorul de activitate al ECO vor beneficia de acesta tratament de “rasfat”, urmand ca in timp, aceasta masina sa intre si pe alte strazi importante din municipiu pe care celelalte doua societati isi desfasoara, cel putin teoretic, activitatea.

Astazi, edilul Brailei a prezentat noua achizitie din parcul auto al firmei de salubrizare ECO, si anume o automaturatoare.

Incepand cu zilele urmatoare o sa vedeti pe strazile din municipiul Braila o automaturatoare, una dintre cele mai moderne din tara. Are si aspirator stradal, inclusiv aspirator de frunze. Spala totodata si strada. In functie de comenzile pe care Primaria le va da catre aceasta societate, cred ca intr-o saptamana, ar putea spala majoritatea strazilor importante din municipiul Braila. La inceput va fi folosita doar pe sectorul societatii ECO, iar daca celelalte doua societati de salubrizare isi vor aduce si ele astfel de utilaje isi vor deservi sectorul propriu, iar daca nu, ECO va intra si pe sectorul celorlalte doua societati avand in vedere  faptul ca ele nu detin asa ceva. Aceasta masina are si aspirator dedesupt prin care aspira praful de pe strada dar si in spate are un furtun foarte mare, montat la buncar care aspira. Din pacate, pe strazile inguste nu incape, in schimb vom vedea anul viitor daca se justifica si a doua masina sau daca aceasta este suficienta. Costul se ridica la 138.000 de euro, tva inclus. A fost achizitionata in urma unei licitatii publice”, a declarat Marian Dragomir.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>