Published On: mar, aug. 6th, 2019

Italienii de la Nuova Trefo creaza aproximativ 70 de noi locuri de munca in Braila

Primarul, Marian Dragomir a anuntat in cadrul unei conferinte de presa crearea a inca 70 de locuri de munca in municipiu. Acest lucru este posibil datorita investitiei unei companii italiene care a a cumparat hala Celhart din perimetrul III al Zonei Libere Braila. Acest lucru este mai mult decat imbucurator dat fiind faptul ca aceasta noua investitie aduce cu ea dezvoltarea Zonei Libere.

“Va pot spune ca societatea «Nuova Trefo», cea care a cumparat hala Celhart din perimetrul III al Zonei Libere Braila, vrea sa dezvolte zona. Cei de la societate angajeaza pe un alt sector de activitate, tot productie, in Zona Libera Braila. Noi consideram ca este un plus acest lucru pentru ca, pe langa extinderea productiei din Zona Libera Braila, vom avea si mai multe locuri de munca, dar si un sector de activitate total diferit, o investitie noua pe care vor s-o faca in perioada urmatoare privind laminarea si galvanizarea unor produse. E o societate cu capital italian. Aproximativ 60-70 de noi locuri de munca vor fi create in prima faza, pe langa cele existente deja acolo, a declarat primarului Marian Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>