Published On: mie, aug. 28th, 2019

Iesirea ALDE de la guvernare nu este deloc credibila pentru liberalii braileni

Liberalii braileni se indoiesc de razvratirea ALDE fata de PSD si implicit de iesirea de la guvernare. Presedintela PNL Braila, Alexandru Danaila vede aceasta decizie a ALDE ca pe un joc cam nehotarat, ies dar nu ies.

In tara am vazut deja declaratii ale unor lideri locali ca ei vor ramane la guvernare in continuare alaturi de PSD. Deci ies, dar nu ies. In calitate de parlamentari ies, in calitate de consilieri nu ies. Sunt anumite localitati unde majoritatile ar putea fi schimbate daca ies de la guvernare, si ar avea de suferit”, a declarat Danaila.

In ceea ce priveste situatia in plan local, liderul PNL Braila prevede negocieri ale partidului de guvernare cu alte partide mai mici. “PSD-ul se pregateste la Braila sa isi mentina majoritatea in consiliul judetean. Sunt miscarile cu cei de la PMP. Eu astept sa vad ce se intampla. Daca vor iesi de la guvernare cu adevarat sau doar declarativ, si daca la nivel de Braila se va intampla ceva. Categoric, asteptam sa vedem ce se intampla. Dar, sincer, eu cred ca ALDE va ramane in continuare alaturi de PSD in toate organizatiile din tara.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>