Published On: mar, aug. 13th, 2019

Geamul lasat putin deschis la o masina a incins mintea unui hot din Braila

Perioada calda aduce si o serie de surprize neplacute pentru persoanele care, pe fondul neatentiei, lasa la vedere, in autoturisme, obiecte si bunuri atractive pentru hoti.

Este cazul unui brailean care, zilele trecute, a sesizat Politia Municipiului Braila cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras din autoturism portofelul cu 400 de lei si telefonul mobil, prejudiciul total ridicandu-se la 800 de lei. Hotii, profitand de ora pranzului si de geamul portierei lasat putin deschis, au sustras bunurile din autoturismul parcat in fata casei si s-au facut nevazuti.

Pentru a informa posesorii de autovehicule cu privire la producerea acestor fapte si masurile de siguranta pe care trebuie sa le adopte, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au lansat Campania de prevenire a furturilor din autoturisme in medul urban “Nu-ti lasa masina pe mana hotilor!”, care se va implementa pana la inceputul lunii octombrie.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>