Published On: joi, aug. 8th, 2019

Dragomir exclude posibilitatea de a migra la alt partid deocamdata, lasand totusi un mic semn de interpretare

DEOCAMDATA, primarul Marian Dragomir ramane membru PSD, in ciuda nenumaratelor zvonuri aparute. S-a vehiculat de ceva vreme ca ar urma o trecere la partidul ex-pesedistului Mihai Tudose. Acesta a tinut sa precizezez ca este bine momentan unde este, si ca, in ciuda faptului ca este un razvratit al partidului a avut mereu parte de sustinere la nivel national. Cu toate acestea, Dragomir lasa o portita deschisa, neexcluzand in totalitate varianta de a migra la alt partid, dar doar daca va fi oarecum constrans de comportamentul unor alti membri de partid.

Nu iau in calcul cancanul cu subiecte politice. Este exclus sa iau in calcul diferite propuneri in momentul de fata. Eu am fost un contestatar inversunat al politicii lui Liviu Dragnea, pe fata si direct. Nu s-a luat nici o masura impotriva mea la nivel politic. Indiferent daca le-a convenit sau nu, au respectat punctul meu de vedere. Si acum sunt anumite aspecte pe care eu le spun la nivel national care ma nemultumesc, dar si aspecte care ne-au ajutat foarte mult privind alocarea proiectelor PNDL pentru finantarea unor proiecte in desfasurare la Braila. La ministrii PSD am gasit toata deschiderea necesara. Daca voi gasi in continuare aceeasi deschidere si in viitor, cu siguranta nu iau in calcul nici un fel de plecare din partid. Daca in schimb, de la nivel national mi se vor pune piedici este un alt subiect” a declarat edilul Brailei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>