Published On: mie, aug. 28th, 2019

Campania “NU FI TU GUNOIUL BRAILEI” isi nominalizeaza primele “mizerii” umane: brailenii petrecareti ce sufoca cu gunoaie plaja de pe malul celalat al Dunarii

Daca acum multi ani, plaja era “Perla “ Brailei, acum a ajuns sa fie doar un conglomerat de gunoaie, zona preferata a celor ce se eschiveaza de la plata unei taxe de intrare si care sunt mai dezinhibati.

Brailenii pleaca, gunoaiele raman. Situatia din locurile de plaja este strigatoare la cer. Plajele salbatice ale Dunarii sunt sufocate de resturi de mancare, peturi, recipiente de sticla. Caldura a scos brailenii afara din case, la racoare, apa si soare. Din pacate, in acest caz, natura, in loc sa sensibilizeze sufletele prafuite ale brailenilor, nu a facut decat sa scoata tot ce “zace” mai rau in concetatenii nostri, si anume, nesimtire, nepasare, indiferenta. Mormanele de peturi stau marturie la dezastrul lasat in urma de primatele bipede, dupa ce s-au distrat bine in ritmul muzicii, purtati de valurile berii. Reguli de bun simt, zero, tupeu de nesimtiti, 10 plus.

Situatia dezgustatoare de pe malul celalalt al Dunarii ne-a fost semnalata de catre un cititor al ziarului Infobraila, situatie care se incadreaza perfect in campania dusa de ziarul nostru, numita “NU FI TU GUNOIUL BRAILEI”.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>