Published On: vin, aug. 9th, 2019

Braila miroase a p**a! Suntem prea multi! Suntem prea prosti!

Ceafa, plina de grasime, lata ca de bivol sau, si mai bine, de porc. Dupa ce s-a depus pe burta, la unii s-a cuibarit intr-un guler de camasa mereu neincapator sau intr-un tricou de “firma” supraelastic. Ambele cu “firma” mai mare decat “scula” care-o poarta! “Ceafa lata”. O vezi peste tot. Nu poti manca fara sa vomiti vazand pe orice teresa de mai de Doamne-ajuta cum “cefele late” labarteaza tricouri ca si cum ar labarta organele sexuale ale fomistelor cu care se afiseaza!

Nu poti merge prin oras vazand cum “cefele late” labarteaza “beamveul” pe doua benzi fara sa le pese de nimeni  sau cum opresc, blocand o strada intreaga, sa coboare o pitipoanca care si-a “labartat-o” pentru ei prin vitrinele din Belgia sau trotuarele din Italia. “Cefele late” nu isi permit decat luxul. Ala sclipicios, cu consistenta spermei pe care “producatoarele” lor si-o intind pe fata botoxata ca sa le aduca lor mai multe lovele.

Braila este orasul cu cel mai mare export de curve. Evident, fiecare are o “ceafa lata” in spate. Sau, tinand cont ca pitifelnicii astia nu-si permit o lupta unu la unu, doi-trei la o labartata. Masinile care miros a p**a cu care ei “se dau” prin oras costa sute de mii de euro, sau daca vreti sa judecati altfel, mii de m**e facute de femeile lor. Credeti ca i-a intrebat vreodata Fiscul de unde au masinile, banii, casele? Nu! Ia indrazneste tu, brailean fraier, sa nu platesti o taxa, sa vezi  ce se intampla!

De ce Fiscul nu intreaba “cefele late” daca au platit impozite pentru banii cu care si-au cumparat casele si masinile? De frica? Pai, mai baieti si fete de la Fisc, voi nu stiati ca “pestii” sunt cei mai lasi “oameni” de pe pamant?! Stiti de ce nu se intampla nimic cu acesti viermi din cauza carora ne este scarba sa si iesim pe strada? Pentru ca alte “cefe late” ii protejau si aveau nevoie de ei pana acum.

Cu exceptia lui Marian Dragomir, nimeni nu a castigat  alegerile electorale fara sprijinul acestor “cefe late”. Daca vreun candidat va avea sprijinul lor, numai Dumnezeu il mai poate salva pe Dragomir! Va mira? Dar voi cum credeati ca a castigat alde Cibu, Bunea Stancu sau Tudose? I-a iubit lumea, este?! Nu!Nu!

Din pacate, Braila miroase a p**a, ca doar asta ragaie “femeile” “cefelor late” care impanzesc orasul. Credeti ca va mint?! Cum insa se poate interpreta raspunsul tinerilor braileni care vad ca “unica sursa de venit” meseria de “peste”? Voi de ce dracu credeti ca in Braila vor fi mai multe spalatorii decat masini, mai multe “bet-cafeuri” decat pariori sau mai multe farmacii decat bolnavi?

De ce? Iata o intrebare la care nu raspunde nimeni. De ce ar face-o atat timp cat cei care voteaza sunt coscoviti de saracie si nu se intreaba unde dracului incap atatea “cefe late” pline de bistari?

Ba chiar ar vrea sa fie, desi se pisa din picioare, o p***a care sa le dea de mancare!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>