Published On: mie, aug. 28th, 2019

Brai-Cata si RER au grija sa condamne Braila la mizerie / Atrag amenzi precum atrage gunoiul lasat de ei in urma, mustele

Cum poate Braila sa iasa invingatoare din lupta cu gunoiul care o invadeaza daca doua dintre cele trei societati care ar trebui sa mentina curatenia orasului supravietuiesc din amenda in amenda? In doar o saptamana atat firma de salubrizare Brai-Cata, cea neplatitoare de salarii, cat si RER au primit amenzi/somatii pentru depozitarea gunoiului in locuri publice si pentru neridicarea deseurilor din raza de actiune.

Pentru depozitarea de catre operatorii de salubritate a deseurilor de orice natura provenite din maturatul stradal pe domeniul public conform H.C.L.M.Braila nr.717/2018, a fost  sanctionata contraventional S.C. BRAI-CATA S.R.L., cu amenda in valoare de 1.000 lei pentru depozitarea gunoiului provenit din maturatul stradal pe trotuar langa gardul unitatii militare situata pe str.Industria Sarmei.

La randul sau, S.C.RER Ecologic a fost somata pentru neridicarea gunoiului de pe domeniul public de pe str.Pietatii nr.18, intre Bl.H1 si Bl.H2.

Asa ca, putin cate putin, toti contribuim la ingroparea Brailei in gunoi, de la simplii braileni fara spirit civic pana la firmele care ar trebui sa asigure un mediu mai curat cetatenilor platitori de taxe, dar nu o fac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>