Published On: lun, aug. 19th, 2019

Anunt

Share This
Tags

AGRO VISANI COOPERATIVA AGRICOLA, TITULAR AL PROIECTULUI  INFIINTARE SERA DE LEGUME SI UNITATE CONDITIONARE – DEPOZITARE, ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA, IN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, PENTRU PROIECTUL  INFIINTARE SERA DE LEGUME SI UNITATE CONDITIONARE – DEPOZITARE, PROPUS PENTRU A FI AMPLASAT IN JUDETUL BRAILA, EXTRAVILAN COMUNA VISANI, TARLAUA 71, PARCELELE 1,2,3 – CONTINUAREA PROCEDURII DE EMITERE A APROBARII DE DEZVOLTARE A MEDIULUI, INTRUCAT PROIECTUL NU NECESITA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA DIN JUDETUL BRAIA, MUNICIPIUL BRAILA, B.DUL INDEPENDENTEI, NR. 16, BLOC B5, IN ZILELE LUCRATOARE, INTRE ORELE 9-13, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW.APMBR.ANPM.RO-SECTIUNEA REGLEMENTARI/ ACORDUL DE MEDIU/DRAFTURI ACTE REGLEMENTARE.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI PE PAGINA DE INTERNET A AUTORITATII COMPETENTE PENTRU PROTECTA MEDIULUI.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>