Published On: lun, aug. 12th, 2019

Anunt

Share This
Tags

TELORIAN COM SRL  ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE APM BRAILA IN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, PENTRU PROIECTUL “REABILITARE, RECOMPARTIMENTARE, MANSARDARE PARTIALA SI SCHIMBARE DE DESTINATIE CORP C1 (P+3E) CLADIRE ATELIER SI DEPOZIT IN CLADIRE (P+3E+MPARTIAL)CU APARTAMENTE IN REGIM HOTELIER, REABILITARE CORP C2(P+2E)- PAVILION ADMINISTRATIV,REABILITARE,RECOMPARTIMENTARE,MANSARDARE SI SCHIMBARE DE DESTINATIE CORP C3(P) CLADIRE CENTRALA TERMICA IN LOCUINTA (P+M) IN REGIM HOTELIER” PROPUS A FI AMPLASAT IN JUD. BRAILA, MUN. BRAILA, SOS BUZAULUI NR 9, PROIECTUL PROPUS NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA DIN MUN. BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI NR 16, BL B5 DE LUNI PANA VINERI, INTRE ORELE 9.00-13.00, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW.APMBR.ANPM.RO-SECTIUNEA REGLEMENTARI/ACORDUL DE MEDIU/DRAFTURI ACTE REGLEMENTARE.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI PE PAGINA DE INTERNET A AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>